Wensbus Maasgouw zoekt chauffeurs, planners en coördinatoren.

Stichting Wensbus Maasgouw vervoert inwoners van de gemeente Maasgouw naar allerlei bestemmingen binnen de gemeente. Dit kan zijn naar de dagbesteding, de huisarts, de fysiotherapeut, de winkel, naar de kaartclub of naar vrienden. Ook mogen wij  naar enkele bestemmingen buiten de gemeente rijden, zoals het ziekenhuis in Roermond, het station of naar een verzorgingshuis in de buurt. Meestal vervoeren wij oudere inwoners die niet meer zelfstandig kunnen rijden. De Wensbus zorgt ervoor dat de inwoners van Maasgouw zelfstandig kunnen blijven deelnemen aan het maatschappelijk verkeer.

Wij rijden met 2 bussen op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur.  Ter aanvulling van ons chauffeurskorps zijn wij op zoek naar nieuwe chauffeurs die het leuk vinden om onze inwoners te vervoeren. Het is altijd gezellig in de bus en iedereen waardeert de Wensbus met hun vriendelijke chauffeurs zeer. Service staat hoog in ons vaandel. Wij zorgen ook voor een goede opleiding en instructie om de bus te besturen.
Heeft u ook interesse om één keer per week of een keer per 2 weken een dagje de Wensbus te besturen? Dat zouden wij en onze inwoners heel fijn vinden. U kunt zelf aangeven op welke dag u als chauffeur in dienst wilt zijn, bijv. alleen op maandag, 2 x per maand.

Ook zijn wij op zoek naar mensen die de 3-maandelijkse planning willen maken voor de inzet van de chauffeurs. U kunt de chauffeurs voor de komende drie maanden inplannen, zoals zij zelf hebben aangegeven. U kunt dit thuis doen vanachter uw pc.

Door hier te klikken, krijgt u de promotiefilm van Wensbus Maasgouw te zien.

U kunt hier het aanmeldingsformulier downloaden,  invullen en opsturen naar het secretariaat of per mail versturen naar onderstaand mailadres.

Als u interesse heeft informeren wij u graag en kunt contact opnemen met het secretariaat, mw. Miep Förster tel. 0475-462475
of via wensbusmaasgouw@gmail.com

.copyright.pull-right { display: none;}